Om mig

Mit navn er Lotte Birkelund Andersen. Jeg arbejder til dagligt som dagplejer, og elsker den aldersgruppe, deres glæde og kærlighed. Selv har jeg sammen med min mand, to dejlige piger Emilie på 14 og Matilde på 12.  
Jeg elsker at læse bøger og at dele mine læse oplevelser. Som barn syntes jeg det var en straf når jeg skulle læse en bog, nu kunne jeg slet ikke forstille mig et liv, uden at kunne læse. Bare det at være omgivet af bøger, giver mig en glæde og ro inden i.

Jeg håber, at du vil kunne finde ideer til nye læse oplevelser her på min side. Ideen med min blog er at, gøre det overskueligt at finde den næste bog i en serie, eller hvad har forfatteren mere har skrevet.
Læser gerne inden for genren kærlighed, erotik, young adult, fantasy og chicklit og både på engelsk og dansk.

Hvis du er interesseret i at få nyheds opdateringer fra min blog, kan du følge min facebook side Birkelund & Bøger, der vil der bliver slået indlæg op, når der kommer nyt på bloggen.

Hvis der skulle være et forlag eller en forfatter, der vil være interesseret i at jeg skulle omtale eller anmelde deres bog, er i hjertelig velkommen til at kontakte mig. 
Hvor har jeg tit haft den følelse :-)