lørdag den 30. april 2016

Pernille Vørs, Englens død


Anmeldt for forfatter, forlag mellemgaard

Endnu en helt igennem fantastisk bog fra Pernille Vørs, har glædet mig så meget til at læse afslutningen på Catharina og Ians historie . Fra start til slut, var jeg fanget af den nervepirrende spænding, og var flere gange nød til at ligge bogen fra mig og lige trække vejret, før jeg kunne genoptage læsningen. Havde det været en film, ville jeg havet siddet med hænderne for øjnene. Englens død er ikke kun endnu en virkelig hot og romantisk bog, men også vildt spændende, og gang på gang blev jeg overrasket over den drejning historien tog. Jeg elsker bøger der får mig til at føle og ønske mere.

Englens død er tredje og sidste bind i Dominic-trilogien. Kærligheden og begæret mellem Catharina og Ian udvikler sig stadig og bliver mere intens. De kan ikke leve uden hinanden, men livet sammen er heller ikke let. Ians hemmelighed ligger og lure imellem dem og han vil gøre hvad som helst for at beskytte den, men Catharina kan ikke lade det ligge og begynder derfor at udforske Ians fortid. Alt imens der hænger en døds trussel over dem begge.

Jeg kommer til at savne Catharina og Ian og er ikke i tvivl om, at jeg vil komme til at læse alle tre bøger igen. Jeg håber inderligt, at der kommer mange mange flere bøger fra Pernille Vørs.


Læs også disse bøger af Pernille Vørs, HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar