lørdag den 9. april 2016

Audrey Carlan, Calendar girl, (Januar, Februar og Marts)


Anmeldt for forlag Lovebooks


Calendar girl af Audrey Carlan er en bog delt i 12 afsnit, hver måned i 2016 udkommer der et nyt afsnit som e-bog, og hvis man har tålmodighed (det kan jeg allerede sige, efter at have læst første afsnit, at det har jeg ikke) kan man hver 3. måneder købe de tre foregående måneder i bogform. Spændende måde at udgive en bog på, som læser ved man hvornår, man får glæde af næste afsnit (selv om det ikke er til at holde ud at vente) og man har noget at glæde sig til hele året.

Mia Saunders er årets calendar girl, for at skaffe 1 million dollars til at betale sin fordrukne fars spillegæld til den låne haj, som har fået banket ham gul og blå, så han nu ligger i koma. Derfor indvilliger Mia i at ligge skuespillerkarrieren og kærlighedslivet på hylden i et år, for at arbejde hos sin moster, som driver et eksklusivt escort bureau. 
Hver måned flytter Mia hjem til en ny mand, for at være hans ledsager, muse eller hvad de nu har behov for. I løbet af de tre første måneder finder Mia hurtigt ud af, at der ikke kun er penge, hun får ud af dette arrangement, men hun lære også en masse om sig selv, kærlighed og venskab.

Januar; Jeg blev også forelsket, ville ønske det kunne holde for evigt og altid blive husket.

Februar; Hot dam, den franskmand burde alle kvinder have en måned.

Marts; Av mit hjerte. Kærlighed findes i så mange former og nuancer, og kan gøre så ondt.

Jeg fik "Januar" fra Lovebooks til at læse og anmelde, var knap en tredjedel igennem før jeg var på nettet og købe bogen med de tre første måneder i. Jeg var fanget fra starten, Audrey Carlan skriver super lækkert, en god blanding af tanker, følelser, handling og beskrivelse af omgivelserne, og sproget er let og lige til. En af de typer bog, som man bare kan sætte sig tilbage i sofaen og nyde, mens man skiftevis får bankende hjerte, røde kinder og en tåre i øjet.
Jeg glæder mig rigtig meget, til at følge med i Mia Saunders liv resten af året.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar