mandag den 16. november 2015

Clélie Avit, Jeg er her stadig


Lindhardt og Ringhof (Lovebooks)

Clélie Avit har skrevet en sød og dejlig roman om kærlighed uden ord. Det store spørgsmål er kan man bliver forelsket i en der ligger i koma, og ikke mindst kan en der ligger i koma forelske sig?

Elsa ligger i koma efter en lavine ulykke, men hvad læger og familie ikke ved, er at Elsa er ved at vågne igen. Hun er begyndt af høre og fornemmer, hvad der sker omkring hende. Ved et tilfælde forvilder Thibault sig en dag ind på hendes hospitals værelse, det eneste han søger, er et sted hvor han kan få noget ro, og slippe væk for sin bror der ligger på værelset ved siden af. Mod al forventning finder Thibault mere end bare ro, hos den unge koma ramte kvinde. Det bliver ikke mere en ulidelig pligt, at skulle besøge hospitalet, men et fysisk behov for at være hos Elsa, ligesom hans besøg der er det eneste, der fylder Elsa tanker.  

Jeg er her stadig beskriver så fint, hvordan to mennesker kan forelske sig, uden at have sagt et eneste ord til hinanden, hvordan kærlighed kan vokse ud af tanker, berøring og omsorg. 
Et at mine absolut ynglings emner at er læse om kærlighed, og det er der langt fra mangel af i denne søde bog. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar